UITNODIGING Bron Event 2023

Graag nodigen wij u namens Ace Juweliers uit de allernieuwste creaties van BRON te komen ontdekken: Rive Gauche collectie. Dit jaar op vrijdag 27, zaterdag 28 & zondag 29 oktober 2023 organiseren wij een uniek event waarbij wij u de mogelijkheid bieden om uw oude (bron)juwelen in te ruilen voor nieuwe.

Tijdens dit event zullen ook wij de complete Rive Gauche collectie aan u presenteren.

Beste Bron liefhebbers,

Graag nodigen wij u namens Ace Juweliers uit de allernieuwste creaties van BRON te komen ontdekken: Rive Gauche collectie.

Dit jaar op vrijdag 27, zaterdag 28 & zondag 29 oktober 2023 organiseren wij een uniek event waarbij wij u de mogelijkheid bieden om uw oude (bron)juwelen in te ruilen voor nieuwe.

Tijdens dit event zullen ook wij de complete Rive Gouche collectie aan u presenteren bij ons in de boutique op Van Baerlestraat 46 te Amsterdam.

Op deze dagen bent u van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur onder het genot van een hapje en drankje.

Wenst u graag een afspraak te maken dan vernemen wij dat graag, echter bent u ook welkom om vrijblijvend langs te komen zonder afspraak.

Mocht u graag een afspraak willen in plannen dan zijn wij te bereiken via +31205711566 of vanbaerlestraat@acejewelers.com

Met vriendelijke groet,

 

Margo & Anouk
Bron Ambassadrices bij Ace Juweliers

 

#AceJewelers #BronJewelry #TrunkShow #Sieraden #Juwelen