ImageAce Trends lanceert de eerste G-Shock horloge & sneaker pop-up store in Nederland samen met Acht Amsterdam. De pop-upstore wordt geopend met een exclusieve ACE x ACHT G-Shock Party op 22 november op Vijzelstraat 105 te Amsterdam.

Op donderdagavond 22 november organiseren juwelier Ace Trends en sneakerstore Acht Amsterdam een exclusief feest, gesponsord door Bacardi, wat geheel in het teken staat van het 30-jarige bestaan van het horlogemerk Casio G-Shock. Als locatie is gekozen voor de winkel van Acht, welke voor de gelegenheid geheel in sfeer wordt aangekleed - inclusief de volledige G-Shock collectie. De muziek wordt verzorgd door DJ/VJ formatie Venour en DJ Flava. De G-Shocks zullen de volgende drie dagen ook bij Acht Amsterdam te koop zijn, waar de pop-up store van Ace Trends gevestigd zal zijn.

Casio lanceerde de eerste G-Shock in 1983 en introduceerde hiermee het eerste horloge dat écht schokbestendig was. Immers, alle G-Shocks worden ontworpen volgens de ‘Triple Ten’ criteria; ze moeten op zijn minst een val van tien meter kunnen overleven, tien bar waterdicht zijn en tien jaar meegaan. Sinds 1983 hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan en zijn de horloges uitgerust met onder andere verschillende sensoren, radiogestuurde technologie op zonne-energie en nieuwe materialen.

Door de jaren heen is G-Shock samenwerkingen aangegaan met vernieuwende partijen uit de mode-industrie als Stüssy, Maharishi en A Bathing Ape, beroemde designers als Eric Haze en Takeshi Murakami en vele anderen. Hieruit zijn modellen ontstaan die niet alleen opvallen door veelal waanzinnige kleurencombinaties en details, maar ook zeer geliefd zijn onder verzamelaars.

Geïnspireerd op deze succesvolle samenwerkingen hebben Ace Trends en Acht Amsterdam de handen ineen geslagen voor het project ACE x ACHT. Ace Trends is een van de leiders in het trendjuwelier segment en een van de grootste officiële Casio G-Shock dealers van Nederland. Acht Amsterdam is dé trendy sneakerstore van dit moment en zet de toon in street fashion in Amsterdam en verre omstreken.

Ace Trends vormt samen met Ace & Spyer Juweliers, Ace & Dik Juweliers en Ace Online de Ace Luxury Group. Dit familiebedrijf is sinds 1975 gevestigd in het centrum van Amsterdam.