Amsterdam, 28 oktober 2011

Ace Online

Inleiding
De Ace Juweliers Groep bestaat uit drie verschillende juwelierszaken en een eBoutique van de familie Ben Joseph. Twee generaties juweliers en hun teams proberen er voor te zorgen dat de consument te allen tijde vakkundig en vriendelijk te woord wordt gestaan. De consumenten zijn welkom in winkels met een sfeervolle, gezellige en veilige omgeving, waar de meest actuele collecties van sieraden, horloges, diamanten, zonnebrillen en luxe accessoires worden gepresenteerd. Uiteraard kunnen clienten ook terecht voor After Sales Service van horloges, sieraden en zonnebrillen.

eCommerce Managers

Momenteel zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze eCommerce Team van Ace Online B.V. gevestigd in het hart van Amsterdam op de Leidsestraat. Wij zijn opzoek naar enthousiaste en spontane medewerkers M/V (Part-time).

Wij zoeken iemand die gemotiveerd, klantvriendelijk, commercieel, flexibel, servicegericht, representatief en leergierig is.
Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een gezellig en divers team, met goede verdiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel eCommerce Manager (referentie: AO1111PT)
:
- Beheerst volgende talen perfect (spreken, schrijven en lezen): Nederlands en Engels.
- Gek van: Internet, Social Media, techniek, IT en luxe.
- Is bereid om minimaal 16 uur per week te werken (inclusief zaterdag en/of zondag).
- Is flexibel ingesteld en is eventueel bereid buiten kantoor(tijden) te werken.

Open Sollicitaties

Indien een van de bovenstaande vacatures niet overeenkomt met jouw profiel, dan kan je overwegen een open sollicitatie te sturen aan ons. Mocht jij vinden dat je thuis hoort in Team Ace, stuur ons svp een open sollicitatie (referentie: AJG1110O).

Wie past er in Team Ace?
Iemand die gemotiveerd, klantvriendelijk, commercieel, flexibel, servicegericht, representatief en leergierig is. Daarbij ben je gek van mensen, luxe en service. Werken in het weekend vind je geen probleem.


Heb je belangstelling? 


Stuur een motivatiebrief, samen met jouw CV en pasfoto, naar:

vacatures@acejewelers.com

Of, op de klassieke manier met de post, naar:

Ace Juweliers Groep
T.a.v. Personeelszaken
Van Baerlestraat 46
1071 AZ Amsterdam

Mocht je vragen hebben, dan kan je ons telefonisch bereiken via: (020) 5711560.

Wij streven er naar om binnen vijf werkdagen na ontvangst op elke sollicitatiebrief te reageren via e-mail.