Amsterdam, November 2010

Er staan nieuwe vacatures op onze website: www.acejewelers.com/vacatures.
Ace Juweliers zoekt nieuwe commerciele talenten. Hieronder vind je de nieuwste vacatures:

Inleiding
De Ace Juweliers Groep bestaat uit drie verschillende juwelierszaken en een eBoutique van de familie Ben Joseph. Twee generaties juweliers en hun teams proberen er voor te zorgen dat de consument te allen tijde vakkundig en vriendelijk te woord wordt gestaan. De consumenten zijn welkom in winkels met een sfeervolle, gezellige en veilige omgeving, waar de meest actuele collecties van sieraden, horloges, diamanten, zonnebrillen en luxe accessoires worden gepresenteerd. Uiteraard kunnen clienten ook terecht voor After Sales Service van horloges, sieraden en zonnebrillen.

 

Sales Managers
Momenteel zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze verkoopteams. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en spontane verkoopmedewerkers M/V (Fulltime).

Wij zoeken verkoopmedewerkers die gemotiveerd, klantvriendelijk, commercieel, flexibel, servicegericht, representatief en leergierig zijn. Inzet is belangrijker dan ervaring.
Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een gezellig en divers team, met goede verdiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor Ace & Spyer Juweliers (Koningsplein 1 te Amsterdam) zoeken wij iemand die ook bereid is om in het weekend te werken:

Verkoopmedewerker M/V Full time (referentie: AS1011FT):
38 uur (inclusief zaterdag en/of zondag)

Voor Ace Trends (Leidsestraat 21 te Amsterdam) zoeken wij iemand die ook bereid is om in het weekend te werken:

Verkoopmedewerker M/V Full time (referentie: AT1011FT):
38 uur (inclusief zaterdag en/of zondag)

Heb je belangstelling?
Heb je belangstelling om Sales Manager te worden bij Ace Juweliers,  stuur dan een motivatiebrief, samen met jouw CV en pasfoto, naar:

vacature@acejewelers.com

Of, op de klassieke manier met de post, naar:

Ace Juweliers
T.a.v. Personeelszaken
Koningsplein 1
1017 BB Amsterdam

VOOR EEN VOLLDIG EN ACTUEEL OVERZICHT VAN OPENSTAANDE VACATURES BIJ ACE JUWELIERS, BEZOEK SVP: www.acejewelers.com/vacatures