Ace & Spyer 

Persbericht (o.a. gepubliceerd op):

http://www.sieradeninfo.nl/sierr/index.php?rub_id=1&subrub_id=1&artikel_id=1529&scherm_id=3383&nieuws=1

In samenwerking met Breitling heeft Ace Juweliers Groep een exclusieve "Breitling for Bentley" Corner geïnstalleerd in het filiaal op het Koningsplein en de hoek van Bloemenmarkt te Amsterdam. Het complete interieur van Ace & Spyer is vernieuwd en ondanks dat de eerste Breitling Corner in Nederland zich al op deze locatie bevond, is het een primeur voor Nederland dat de unieke "Breitling for Bentley" Corner wordt gepresenteerd bij Ace & Spyer Juweliers.

Breitling for Bentley Corner

"Wij zijn trots dat Breitling ons wederom heeft gekozen om als eerste in Nederland het nieuwe concept van "Breitling for Bentley" te installeren in een van onze zaken. Wij waren de eerste juwelier die in 1998 een Breitling Corner hebben geïnstalleerd in onze winkel. Wij hebben net een complete verbouwing achter de rug en zijn daarom dan ook vereerd dat we deze nieuwe corner hebben kunnen integreren in ons vernieuwde interieur. Niet alleen komt de reguliere Breitling collectie beter tot zijn recht, wij kunnen hierdoor ook een grotere selectie van de exclusieve "Breitling for Bentley"
horlogecollectie presenteren. Wij hebben een grotere hoek ingericht, met meer zitplaatsen, en door de nieuwe sluis proberen wij nog meer rust te creëren in de winkel", aldus David Ben Joseph, directeur van Ace & Spyer Juweliers.

Breitling for Bentley Corner

Ace Juweliers Groep is een Amsterdams familiebedrijf met drie winkels in het centrum van Amsterdam, waar exclusieve sieraden en horloges vervaardigd en verkocht worden. De twee generaties van juweliers en hun teams proberen er voor te zorgen dat hun klanten te allen tijde vakkundig en vriendelijk te woord worden gestaan. Klanten zijn welkom in de winkels met een sfeervolle, gezellige en veilige omgeving, waar de meest actuele collecties van sieraden, horloges en accessoires worden gepresenteerd. Uiteraard kunnen klanten ook terecht voor after-sales service van horloges en sieraden.

De familie Ben-Joseph heeft de handelsnaam Ace sinds 1975 in gebruik en de Ace Juweliers Groep omvat een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam, Ace & Spyer, op de hoek van de Bloemenmarkt, is een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam. Daarbij is op de locatie van Ace & Dik in het Museum Kwartier (Van Baerlestraat) al ruim 70 jaar een juwelierszaak gevestigd. Ace Juweliers in Leidsestraat is een van de modernste en meest modieuze juwelierszaken van Amsterdam.

Ace & Dik Juweliers
"Exclusieve IWC Corner"
Van Baerlestraat 46

Ace & Spyer Juweliers
"Oudste juwelierszaak van Amsterdam"
Koningsplein 1

Ace Juweliers
"Where Trends are presented"
Leidsestraat 21

Breitling produceert sinds 1884 horloges in het Zwitserse Jura-gebied. Sinds de jaren 1930 levert Breitling polshorloges aan de Royal Air Force en in
1956 ontwierp Breitling het legendarische 'Navitimer' horloge voor piloten.
In 1985 ontwierp Breitling voor de Italiaanse luchtmacht het model 'Chronomat', waarmee Breitling weer haar slogan "Instruments for Professionals" waar maakte. Sinds een paar jaar maakt Breitling op verzoek van Bentley Motors exclusieve horloges, die bij slechts een beperkt aantal Breitling dealers verkocht worden. In Nederland wordt bij slechts 25 Breitling dealers 'Breitling for Bentley' verkocht, waaronder Ace & Spyer Juweliers.